IOT solutions kongres

VABLJENI NA SVETOVNI KONGRES ‘IOT SOLUTIONS’

IOT Solution World Congress je največji svetovni dogodek na temo Internet stvari (IoT). Lani se je kongresa udeležilo kar 16.250 obiskovalcev iz 120 držav, ki so si na 32.000 m2 razstavnih površin lahko ogledali 341 razstavljalcev in poslušali 400 govorcev.

Letošnji kongres ‘IOT Solutions’ bo potekal med 29. in 31. oktobrom 2019 v Barceloni in predstavlja izjemno priložnost za mreženje, poslovno sodelovanje ter nova znanja in ideje. Program kongresa je razdeljen na 9 tem:

IOT solutions teme kongresa

Na dogodku sodeluje tudi Slovenski gradbeni grozd (SGG), ki je partner projekta Cyber secure light ter ambasador kongresa in soorganizator konference z naslovom “DIGITAL INDUSTRY: disruptive solutions to shape the future of SMEs”

Na konferenci v okviru tematskega področja “Buildings & Infrastructure”, ki jo soorganizirajo, bo eden izmed govorcev tudi Milan Gabor, direktor podjetja Viris. To področje interneta stvari je za Slovenski gradbeni grozd še posebej zanimivo zaradi vse večje popularnosti tako imenovanih “Pametnih stavb”, ki so lahko predmet kibernetkih vdorov in napadov. Podjetje Viris, član Slovenskega gradbenega grozda se ukvarja s kibernetsko varnostjo in varnostjo pametnih stavb. 

SGG omogoča svojim članom (tudi novim) 50 % popust na kotizacijo za vse dogodke v sklopu kongresa IOT Solutions. Dodatne informacije dobite na tej spletni strani.