Z avtom in KREADOMOM po okolici Nove Gorice

Kreadom d.o.o. /
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
Pri Gostilni Panorama
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 12:30
REZERVACIJA OGLEDA

Arhitekturni biro Kreadom bo predstavil intervencije v odprtem prostoru.

Zbirno mesto ogledov bo pri spominskem obeležju na Prevali z osupljivimi razgledi na celotno Goriško ravan s Solkanskim mostom in Sabotinom v ospredju. Obeležje je posvečeno madžarskim vojakom, ki so padli na soški fronti.
Sledi ogled prostorske instalacije ‘Park oddiha in razmisleka’, ki je nastal ob stoletnici bojev na soški fronti in 160. obletnici rojstva generala Boroevića.
Od tod se ogled nadaljuje v vasi Ravnica, kjer je bila izvedena prenova vodnega izvira “Na vodi”, ki predstavlja nadaljevanje evropskega projekta oživljanja vodnjakov in kalov (Living Fountains) kot pomembnih spomenikov etnološke kulturne dediščine, ki poudarjajo pomen lokalnih virov pitne vode v urbanem okolju.
Za prevoz na lokacije in med njimi poskrbi vsak obiskovalec sam.

Sprehod vodi krajinska arhitektka Katarina Iskra, u.d.i.k.a.

Podatki o objektu

Projektantska ekipa

Krajinska arhitektura
Adrijan Cingerle, Kreadom d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Z avtom in KREADOMOM po okolici Nove Gorice

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin