XLAB pisarne

Kosi in partnerji d.o.o. / 2020
Termin ogleda
sob. 18. 09. 2021 ob 15:00
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Pri prenovi prostorov računalniško-razvojnega podjetja smo sledili ideji odpiranja, pretočnosti in povezanosti celotnega prostora. Tloris, povsem osvobojen sten, smo predelili z desetimi elementi/multifunkcionalnimi omarami. Vsi elementi so oblikovani enotno, vsak od njih pa je unikaten v svoji mikroorganizaciji. Zasnovani so kot velike strukture, v mrežo katerih so ujete omare, police, okna, delovni pulti, table in rastlinjaki, izdelani iz belih profilov in polnil iz surove MDF-plošče.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
750 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Kosi in partnerji d.o.o.
Fotografije
Miran Kambič

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Promobile d.o.o.
Okna, vrata
Mizarstvo Stare, d.o.o.
Notranja oprema
Decor&design d.o.o.
Svetila
Svetlarna d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

XLAB pisarne

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin