Woop! Karting

Prostornina d.o.o. / 2020
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
Šmartinska c. 152, 1000 Ljubljana, vhod v Woop! Karting - na vrhu stopnic
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Izhodišče pri oblikovanju predstavljajo vizualna identiteta Woop! Kartinga, industrijski materiali avtomobilske industrije ter hitrost in adrenalin karting prizorišča. V prostoru tako prevladujejo CMYK barvna paleta Woop! grafične podobe, kovinski materiali in perforirane mreže, narebrena plastika, dibond in beton. Povezovalni element prostora so neonske barvne luči, ki se pojavljajo skozi celoten interier, od posebnih svetlobnih efektov na karting stezi do neonskih napisov in trakov v baru in recepciji.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
2369 m2 (celotni prostor), 530 m2 (bar, recepcija, kuhinja, razgledni podest, sobe za zabave, garderoba, briefing room, sanitarije, ki jih je načrtovala Prostornina) m2

Projektantska ekipa

Interier
Nina Galič, Prostornina d.o.o., Ana Jerše univ. dipl. inž. arh., Živa Lutman MFA Design, Tjaša Gerdej dipl. diz.
Fotografije
Janez Marolt

Izvajalci in dobavitelji

Notranja oprema
Ključavničarstvo Marjan Golob s.p., Mizarstvo Jagodic, Kauch, KONTO PRO
Svetila
TEMS US, Intra lighting, KSL STUDIO
Igrala in športna oprema
360 Karting
X

Rezervacija ogleda

Woop! Karting

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin