Vzorčno stanovanje Jurčkova 96

Petra Zakrajšek, Karmen Zore, GAO arhitekti / 2021
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Rdečo nit celotnega interierja vzorčnega stanovanja Jurčkova 96 predstavljajo polkrožne oblike, ki v kombinaciji z elegantnim parketom stanovanje povežejo in ustvarjajo mehko in prijetno zatočišče, imajo pa tako estetski kot funkcionalni pomen – krožne linije interier estetsko omehčajo in ga naredijo bolj prijetnega, s funkcionalnega vidika pa rešujejo različne prostorske zagate, kot je na primer prenizka višina parapeta v kuhinji. Barvno shemo stanovanja sestavljata bela in siva barva, toplino pa dajejo leseni elementi in izbrani tipski kosi.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2021
Velikost objekta
168 m2
Investitor
Jurčkova d.o.o.

Projektantska ekipa

Fotografije
Miran Kambič

Izvajalci in dobavitelji

Notranja oprema
Elementare d.o.o., Montles d.o.o., Udobje design, Uva tekstil za interier, Moderna, Faber d.o.o., 3S design
Svetila
Arcadia d.o.o., Jaka & I
Kuhinja
Montles pohištvo
X

Rezervacija ogleda

Vzorčno stanovanje Jurčkova 96

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin