Testna ureditev solkanskega trga

Prostorož / 2021
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Zeleni kiosk Mobilet na Trgu Marka Plenčiča je nova lokacija za prigrizek in kozarec vina, točka za izobraževanje, butik z domačimi izdelki, točka za predstavitev društev, debate in druženje. Na trgu so uvedli trimesečno začasno prometno ureditev, ki bo trajala do oktobra.

 

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2021
Velikost objekta
5,3 m2
Kvadratura parcele
550 m2
Vrednost investicije
27.385 eur €
Investitor
Mesna občina Nova Gorica
Institucije
KS Solkan

Projektantska ekipa

Arhitektura
Alenka Korenjak, Maša Cvetko, Vesna Skubic, Matic Hlede
Fotografije
Mateja Pelikan
Ostali sodelujoči
Naja Kikelj, Zala Velkavrh, Enej Gala, Jakob Jurkas, Veronika Zelko

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
wood mood
X

Rezervacija ogleda

Testna ureditev solkanskega trga

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin