Studio JNŽ

Janža Dolinšek / 2018
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
Atrij Križevniške 2
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 10:00
REZERVACIJA OGLEDA

V Studiu JNŽ oblikuje in ustvarja Janža Dolinšek, oblikovalka uporabne keramike. Prostor je v preteklosti služil kot skladišče različnim organizacijam, sama pa ga je pred dobrim letom prenovila v studio. Od takrat ga neprestano spreminja in dopolnjuje. Razdeljen je na dve manjši enoti (predsobo in skladišče s pečjo) in tri večje: razstavni kotiček, delavnico in sobo za tečaje.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2018
Velikost objekta
80 m2

Projektantska ekipa

Interier
Janža Dolinšek
Fotografije
Janža Dolinšek

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Studio JNŽ

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin