Stanovanje Rakuš

Projektivni biro Mesojedec in partnerji / 2020
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Stanovanjska enota je sestavni del novogradnje večstanovanjskega objekta na naslovu V Murglah 39 v Ljubljani. Stanovanje v izmeri 88 m2 uporabne površine smo opremili skladno s sodobnimi smernicami in maksimalno funkcionalno. Skladnost bivalnega prostora smo dosegli z igro sivih odtenkov in dodatki v barvi fuksije. Toplino prostora smo zagotovili z rustikalnim parketom v temnejšem odtenku.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
88 m m2
Nagrade
/
Investitor
RAKUŠ ZLATA in MIRAN

Projektantska ekipa

Interier
Natalija Mesojedec
Fotografije
Janez Marolt
Elektro instalacije
LED DESIGN

Izvajalci in dobavitelji

Notranja oprema
KULT Interier d.o.o., MP les d.o.o.
Svetila
LED DESIGN, STRLE svetila
Zunanja zasaditev
Cvetličarstvo LOVŠIN (notranja zasaditev)
X

Rezervacija ogleda

Stanovanje Rakuš

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin