Stanovanje P5

Marasovič arhitekti / 2019
Termin ogleda
ned. 27. 09. 2020 ob 15:00; ned. 27. 09. 2020 ob 16:00
REZERVACIJA OGLEDA

Kombinacija orehovega furnirja, antracitnih elementov in rjavega usnja daje temu stanovanju izrazito moško noto. Naročnik, ki se navdušuje nad inženirstvom, si je želel preprost, izčiščen interier, ki bi odražal njegov življenjski slog in zanimanja. Zato smo spremenili tloris stanovanja in ustvarili odprt prostor z razgledom na mestno tržnico, park in promenado. Na servisni strani sta spalnica in kopalnica. Stanovanje se zlahka spremeni v družinsko, saj z dodatkom ene same stene dobimo še eno spalnico.

Stanovanje se nahaja v Kopru.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
60 m2

Projektantska ekipa

Interier
Igor Marasovič, Gaja Brulc, Marasovič arhitekti
Fotografije
arhiv biroja

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Stanovanje P5

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin