Stanovanje M8

Marasovič arhitekti / 2018
Termin ogleda
ned. 27. 09. 2020 ob 16:00; ned. 27. 09. 2020 ob 17:00
REZERVACIJA OGLEDA

Interier stanovanja v stavbi, ki jo je v središču Kopra načrtoval priznani slovenski modernistični arhitekt Edo Mihevc, odraža vpliv izvirne zasnove, prilagojene sodobnemu načinu življenja. Med kuhinjo in dnevno sobo so odstranili predelno steno. Spalnica in pisarna iz bivalnega dela skoraj nista zaznavni, saj so vrata skrita v leseni oblogi. Tako so ohranili zasebnost, čeprav se oba prostora odpirata v dnevno sobo. Materiale in podrobnosti so izbrali v posvetovanju z mizarji in drugimi izvajalci. Tla, stene v kopalnici in kuhinjski pult so izdelani iz sivega kamna, pohištvo pa večinoma iz krtačenega hrasta. Kontrast svetlim barvam predstavljajo police, svetila in kamin iz črnega jekla. Sredi prostora stoji miza, ki navidezno lebdi na stekleni podpori.

Stanovanje se nahaja v Kopru.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2018
Velikost objekta
65 m2

Projektantska ekipa

Interier
Igor Marasovič, Gaja Brulc, Marasovič arhitekti
Fotografije
arhiv biroja

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Stanovanje M8

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin