Športni hotel Soča

SoNo arhitekti / 2020
Termin ogleda
ned. 19. 09. 2021 ob 11:00
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Zasnovo hotela določajo privlačni pogledi na okolico in oblika parcele. Sestavljen je iz dveh podolgovatih pravokotnih lamel, od katerih je ena vzporedna z zahodno mejo parcele, druga pa z vzhodno. V stičišču lamel je večji odprt prostor, namenjen večvišinski vhodni avli. V prvem in drugem nadstropju se v smereh obeh lamel nizajo hotelske sobe z moderno notranjo zasnovo – odrtim tušem in umivalnikom. Videz objekta zaznamujejo elegantni sivi odtenki in velike steklene površine, ki odsevajo slikovito alpsko okolico, iz katere predvsem izstopa vrh Svinjak. Hotel se oblikovno navezuje na sosednji hotel Kanin, ki je posebnega arhitekturnega pomena, hkrati pa sobiva z okoliškimi stavbami naselja.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
1103 m2
Kvadratura parcele
2700 m2
Investitor
Soča rafting d.o.o.

Projektantska ekipa

Arhitektura
SoNo arhitekti
Interier
SoNo arhitekti
Fotografije
Miran Kambič
Strojne instalacije
Simep inženiring d.o.o.
Elektro instalacije
Biro Lovšin d.o.o.
Gradbene konstrukcije
Jan Pajer s.p.
Ostali sodelujoči
Kono-B d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

Okna, vrata
Reflex d.o.o.
Ometi, estrihi
STO
Notranja oprema
Sebena – kreativno mizarstvo, Gašper Srebernjak s.p.
Igrala in športna oprema
Žurbi team d.o.o.
Gradbeni materiali
PREFA Slovenija
X

Rezervacija ogleda

Športni hotel Soča

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin