SIMON SALON

Maja Stamenković, MA_ST_AR / 2020
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

OGLED JE ODPOVEDAN!

Prostor je odslikava leta 2020, ki po razkošnih materialih in geometrijskih vzorcih spominja na dvajseta leta prejšnjega stoletja. Belina prostora služi kot podlaga za oblikovanje novih vzorcev in pogled v prihodnost. Prej razdrobljen prostor se je spremenil v celoto. Predelni pult deli tloris na koridor za zaposlene in del za obiskovalce. Markantna kovinska stena kot umetniška inštalacija zagotavlja intimo med umivanjem las pred radovednimi pogledi z ulice. Prek velike zasteklitve salon komunicira z zunanjostjo in je podaljšek javnega prostora.

 

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
40 m2
Nagrade
Bigsee interior design award 2021

Projektantska ekipa

Arhitektura
Maja Stamenković, MA_ST_AR
Interier
Maja Stamenković, MA_ST_AR
Fotografije
Marijo Zupanov
Strojne instalacije
JOP STROJNE INŠTALACIJE, Jure Orešnik s.p.
Elektro instalacije
ELEKTRO LAVRIČ, Tine Lavrič s.p.

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
JOP STROJNE INŠTALACIJE, Jure Orešnik s.p.
Gradbena dela
JOP STROJNE INŠTALACIJE, Jure Orešnik s.p.
Instalacije
ELEKTRO LAVRIČ, Tine Lavrič s.p., JOP STROJNE INŠTALACIJE, Jure Orešnik s.p.
Ometi, estrihi
SLIKOPLESKARSTVO KLEMEN JANEŽIČ d.o.o.
Tlaki, parketi, keramika
Teracerstvo Milovan Mandić s.p.
Notranja oprema
Moples, Matej Oražem s.p., MA_ST_AR, Maja Stamenković s.p., Maletti – TRIMUŽIJAT d.o.o., STEKLARSTVO TULEK, Idriz Tulek s.p., KAMNOSEŠTVO GRAMA – VOJKO ŽELEZNIK S.P., Maisons du monde
Svetila
Strle svetila d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

SIMON SALON

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin