Restavracija Gaj

Studio LIST d.o.o. / 2019
Lokacija ogleda
Termin ogleda
ned. 27. 09. 2020 ob 11:00
REZERVACIJA OGLEDA

Restavracija Gaj je vrata prvič odprla 26. aprila 1978 z otvoritvijo Mozirskega gaja – Parka cvetja in muzeja na prostem. V letu 2019 so s celovito prenovo restavraciji vdahnili novo energijo. Obstoječemu pritličju so dodali prostorno kavarno v nadstropju.
Prenovljena restavracija se fleksibilno prilagaja različnim dogodkom v objektu, kavarna s teraso v nadstropju pa nudi prijetne poglede proti Goltem in okoliškim hribovjem.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
1670 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Miha Prosen, Studio LIST d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Restavracija Gaj

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin