Prodajno razstavni salon Qubik caffè

a2o2 arhitekti / 2020
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
Vhod v pasažo Maximarketa z Erjavčeve ceste
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Oblikovanje lokala izhaja iz celostne podobe znamke in kvalitetnih prvin obstoječe arhitekturne zasnove. Rušitvena dela so bila omejena na neoriginalne plasti, ki so bile dodane naknadno in so jih pri prenovi v celoti odstranili. Vsi posegi nove zasnove so oblikovani reverzibilno in neinvazivno posegajo v obstoječe prvine lokala. Nov spuščen strop sledi originalni zasnovi spuščenega lameliranega stropa. Nova oprema je sestavljena iz tipskih cevi in plošč iz nerjavečega jekla v kombinaciji z beljenim jesenovim lesom.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
69 m2
Investitor
Qubikcaffe d.o.o.

Projektantska ekipa

Arhitektura
Fotografije
Tadej Bolta
Ostali sodelujoči
grafično oblikovanje / celostna grafična podoba znamke: Blaž Bajzelj

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Žgur d.o.o.
Krovstvo, kleparstvo
Ivan Marjan, s.p.
Tlaki, parketi, keramika
čiščenje kamna: Prosen Com d.o.o.
Notranja oprema
Mizarstvo Simon Ferfolja s.p.
Kuhinja
KGO kovinsko gostinska oprema Štangar, s.p.
X

Rezervacija ogleda

Prodajno razstavni salon Qubik caffè

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin