PRISTOP Pisarne za kreativno agencijo

Kosi in partnerji d.o.o., Arhitektura 2211 / 2021
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
pred vhodom v pisarne (Situla, številka 36)
Termin ogleda
sob. 30. 09. 2023 ob 15:00; sob. 30. 09. 2023 ob 16:00
REZERVACIJA OGLEDA

Prostori pisarn so v sodobni stavbi v središču Ljubljane. Obstoječi prostor je razdeljen na dva dela: svetel pisarniški del in temen središčni del, v katerem so skupni prostori, komunikacije in servisni prostori. Ti se prelivajo drug v drugega brez strogih ločnic. Pisarne so sistematsko zasnovane kot svetla, razgibana krajina, sestavljena iz več plasti. Surovi industrijski materiali ustvarjajo »nedokončan« ambient, kar ugaja potrebam kreativne agencije po nenehnem spreminjanju.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2021
Velikost objekta
2.350 m2
Investitor
Pristop, d.o.o.

Projektantska ekipa

Interier
Kosi in partnerji d.o.o., Arhitektura 2211, Ognen Arsov, Ana Kosi, Ajda Merslavič, Barbara Žunkovič, Sara Škarica, Žiga Rošer, Peter Cesar
Fotografije
Ana Skobe
Strojne instalacije
Biro 360 d.o.o.
Elektro instalacije
ESPIN d.o.o.
Projekt osvetlitve
Svetlarna d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Elektrostudio d.o.o.
Instalacije
JMI d.o.o.
Tlaki, parketi, keramika
Floortech d.o.o.
Notranja oprema
Decor & Design d.o.o.
Svetila
Svetlarna d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

PRISTOP Pisarne za kreativno agencijo

Prijave na oglede so omejene. Prosimo, da na ogled prijavite vsako osebo posebej.

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Festival je javni dogodek. S prijavo in obiskom festivala soglašate, da se ogledi fotografirajo. Fotografije bodo uporabljene zgolj za promocijo festivala Odprte hiše Slovenije in ne bodo posredovane tretjim osebam.

Izberite termin