Prenova pisarn Optiweb

CELOVITO d.o.o. / 2019
Lokacija ogleda
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 10:00
REZERVACIJA OGLEDA

Mlado škofjeloško podjetje Optiweb se je zaradi hitre rasti soočilo s pomanjkanjem prostora. Razširili so se v sosednjo poslovno stavbo, ki pa je potrebovala temeljito prenovo. Izziv je bil v odprtem tlorisu zagotoviti tako potrebno interakcijo med različnimi oddelki kot dovolj mirnih kotičkov za koncentrirano delo. Obstoječi tloris je razdeljen na posamezne oddelke, ki se po potrebi ločijo s predelnimi akustičnimi pregradami. Obstoječi betonski kasetni strop je zaradi nizke višine in potrebnega razvoda inštalacij namenoma neobdelan, nanj pa so umeščeni viseči akustični paneli, ki se prav tako lahko fleksibilno prestavljajo, glede na spreminjajoče se potrebe rastočega podjetja. Odprti tloris dopolnjujejo prostorčki, kot so telefonske govorilnice, soba za sproščanje ter glavna ‘dnevna soba’ podjetja, kjer sta čajna kuhinja in prostor za prireditve, ki lahko sprejme do 60 ljudi.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
450 m2
Vrednost investicije
160.000 €
Investitor
Optiweb d.o.o.

Projektantska ekipa

Arhitektura
CELOVITO d.o.o.
Interier
CELOVITO d.o.o.
Fotografije
Janez Marolt
Strojne instalacije
Dušan Škerlj s.p.

Izvajalci in dobavitelji

Gradbena dela
Zaključna gradbena dela Primož Bernik s.p., Zaključna gradbena dela OMEJC
Instalacije
REMTY-R d.o.o.
Tlaki, parketi, keramika
Baloh International d.o.o., Viniles
Notranja oprema
Donar d.o.o., Mizarstvo Markelj d.o.o., Mizarstvo Zupanc
Svetila
SLV d.o.o., Saloni svetil Dimco
Zunanja zasaditev
Humko d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

Prenova pisarn Optiweb

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin