Podstrešno stanovanje Tivolska

Kombinat d.o.o. / 2018
Termin ogleda
Vsi termini zasedeni

Podstrešno stanovanje je eno izmed treh novih stanovanj, ki so nastala s preureditvijo neizkoriščene podstrehe starejše večstanovanjske hiše na Tivolski ulici v Ljubljani. Zasnovano je kot odprt prostor, ki ga deli osrednje jedro s kopalnico, sanitarijami, nišo za pralni stroj in kuhinjskim nizom. Obstoječa konstrukcija ostrešja členi stanovanje na posamezne prostore – jedilnico, dnevno sobo in dve sobi. Stanovanje je osvetljeno s strešnimi okni in frčado, ki služi tudi kot mini balkon.

Stanovanje se nahaja v Ljubljani.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2018
Velikost objekta
90 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Fotografije
Janez Marolt

Izvajalci in dobavitelji

Tlaki, parketi, keramika
BMD Design, Bojan Marolt Dolinšek s.p.
Kuhinja
Mizarstvo Anton Škof s.p.
X

Rezervacija ogleda

Podstrešno stanovanje Tivolska

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin