Paviljon Lokve

Abiro / 2017
Termin ogleda
ned. 27. 09. 2020 ob 10:00; ned. 27. 09. 2020 ob 11:00
REZERVACIJA OGLEDA

Drobna arhitekturna intervencija je nastala na podlagi želje naročnika, da jedilnico preseli na odprto vogalno teraso z jugozahodno orientacijo. Vogalna jedilnica je zasnovana diagonalno, z enakovrednim povezovanjem z dnevno sobo in kuhinjo. Dvojno stavbno pohištvo, torej na meji med obema zalednima prostoroma in jedilnico ter med jedilnico in zunanjščino omogoča, da je paviljon lahko odprt in zaprt na številne načine, proti zunanjščini, proti notranjščini ali oboje hkrati. Objekt se nahaja v Brestanici.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2017
Velikost objekta
21 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Katja Cimperman, Matej Blenkuš, Abiro
Fotografije
Miran Kambič
Gradbene konstrukcije
Armatura, Uroš Žvan s.p.

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Krovstvo kleparstvo Sandi Tršinar s.p.
Okna, vrata
Lesko Žiri d.o.o.
Notranja oprema
Mizarstvo Medved d.o.o.
Ograje
Alufinal d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

Paviljon Lokve

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin