PARTYZANSKA

Anja Patekar / 2020
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 16:00; sob. 26. 09. 2020 ob 17:00
REZERVACIJA OGLEDA

S prenovo je staromeščansko stanovanje samozavestno pokazalo karakter, ki ustreza njegovi starosti in sodobnemu življenjskemu stilu energične mlade lastnice. Z omejenimi sredstvi je bilo potrebno zamenjati vse instalacije, talne in stenske obloge ter ustvariti svežo podobo, ki jo predstavlja kombinacija starega pohištva, izčiščenih linij, izbranih svetil in subtilnih materialov. Srčika stanovanja je njegov bivalni prostor s salonom, kjer prijatelji počivajo, kuhajo, kramljajo in plešejo.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
62,5 m2
Investitor
zasebni

Projektantska ekipa

Arhitektura
Anja Patekar
Interier
Anja Patekar
Fotografije
Sami Rahim

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Aleš Hren s.p.
Tlaki, parketi, keramika
AL-PA TRG, Saša Paluc Kekec
Notranja oprema
Igor Uranjek s.p., Lesna galanterija, Boštjan Gajšt, Steklarstvo Breg
X

Rezervacija ogleda

PARTYZANSKA

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin