Razstava Onkraj vidnega

Raketa d.o.o. / 2021
Lokacija ogleda
Termin ogleda
sob. 28. 05. 2022 ob 14:00
REZERVACIJA OGLEDA

Razstava je zasnovana kot odziv na prostor grajske kleti lendavskega gradu. Temelji na dveh prostorskih sekvencah, ki z multimedijskimi sredstvi omogočata intenzivno senzorično izkušnjo. Fragmenti javnih in zasebnih interierjev so projicirani na prosojne tkanine, ki visijo v obokanem predoru. Obiskovalec z gibanjem navidezno vstopa v fotografije interierjev ter s svojo prisotnostjo prekinja praznino in tišino, saj sproža zvoke, ki fotografiji dodajajo volumen in znake življenja. Onkraj vidnega je razstava, pri kateri sta oblikovanje in vsebinski koncept popolnoma prežeta in soodvisna.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2021

Projektantska ekipa

Arhitektura
Katjuša Kranjc, Rok Kuhar, Danica Sretenović
Ostali sodelujoči
Danica Sretenović, kustosinja

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Razstava Onkraj vidnega

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

 

Izberite termin