Odvetniške pisarne SK Law

Mertelj Vrabič arhitekti / 2020
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Prenova 13. nadstropja Metalke popolnoma odprt tloris zameji s programiranimi stenami, ki ločujejo posamezne pisarne. Umestitev lesenih elementov sledi redu konstrukcijskih stebrov, ki jih nove omare objamejo tako, da ni več berljivo, kateri element je nosilen, kaj je pohištvo za shranjevanje in kaj je zgolj pregradna stena. Meje med elementi ter fasadno konstrukcijo dodatno zabriše rebričena steklena stena med zasebnimi in skupnimi prostori.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
500 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Maša Mertelj, Matic Vrabič, Eva Gusel
Fotografije
Klemen Ilovar

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Odvetniške pisarne SK Law

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin