Nomago pisarniška krajina

MCA - Miha Čebulj Arhitektura / 2019
Lokacija ogleda
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO 15.09.2020

Pisarne podjetja Nomago, vodilnega ponudnika storitev mobilnosti, osredinja odprt interaktiven delovni prostor, ki se po obodu postopoma zapira v ločene pisarne in sejne sobe. Ravnovesje med odprtimi in zaprtimi prostori je doseženo z mehko kontinuirano dinamično lupino, ki je oblikovana v podambiente specifičnih prostorskih atmosfer z različnimi stopnjami zasebnosti. Ergonomsko oblikovana pisarniška krajina omogoča sproščeno, udobno in domače delovno okolje. Potovanje vzdož prostorske lupine je polno drobnih presenečenj. Kot da bi uživali pod košatim drevesom na plaži, v pričakovanju stali pred skrivnostnim vhodom v neraziskano votlino ali na terasah eksotičnega pobočja klepetali z novim prijateljem.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
750 m2
Investitor
Nomago d.o.o.

Projektantska ekipa

Interier
Miha Čebulj
Fotografije
Miran Kambič

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Nomago pisarniška krajina

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.

Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Izberite termin