NEFORMALNO MESTO – arhitekturni sprehod po Kopru

Avtomatik delovišče / 2021
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
Zbirno mesto bo na Titovem trgu
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Arhitekturni sprehod po Kopru “Neformalno mesto” raziskuje plasti zadnjega in edinega urbanističnega načrta, ki ga je arhitekt Edo Mihevc zasnoval v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Odkriva časovnost različnih projektnih prostorov kolektiva Avtomatik delovišče, od Mihevčevega rdečega bloka Tomos Koper do Kioska K-67, ki stoji na Ukmarjevem trgu in predstavlja nov programski generator mesta. V njem se bodo odvijali predavanja, diskusije, delavnice in izobraževalni dogodki za meščane.

Arhitekturni sprehod bo vodil dr. Boštjan Bugarič, arhitekt in eden od ustanoviteljev kolektiva Avtomatik delovišče, ki se ukvarja s sodobnimi urbanimi praksami, začasnimi rabami v javnem prostoru in povezovanjem med stroko, odločevalci ter prebivalci.

Zbirno mesto bo na Titovem trgu v Kopru, sprehod bo trajal približno dve uri.

 

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2021

Projektantska ekipa

Fotografije
Avtomatik delovišče, Miran Kambič, Tina Cotič, Črt Kozlovič, Enota, Arhiv Koper

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

NEFORMALNO MESTO – arhitekturni sprehod po Kopru

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin