KREADOM vodi po Novi Gorici

Kreadom d.o.o. /
Lokacija ogleda
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 11:00
REZERVACIJA OGLEDA

Arhitekturni biro Kreadom bo vodil ogled po Novi Gorici, kjer bodo predstavili svoje projekte.

Prva točka urbanega sprehoda bo pred prenovljeno okrepčevalnico Soča na Rejčevi ulici. To je legendarni lokal, ki je pomembno zaznamoval vogal mesta, danes pa je to sveža, sodobna in atraktivna točka srečevanja.
Nato se bomo sprehodili mimo osvežene fasade in nove fasadne opreme na nekdanji stavbi Mebla ter si ogledali načine poenotenja fasade in igre skrivanja in odkrivanja različnih delov.
Od tod se ogled nadaljuje pred novo picerijo Le cité, ki je prebudila del mesta in ki s svojim dolgim pultom in popolnoma odprto stekleno steno napaja lokal in velik vrt pred njim.
Sprehod bomo zaokrožili pred novim Turistično informacijskim centrom na Kidričevi ulici, z vso slovensko in reciklirano opremo ter s tlakom iz opečnatega teraca, saj je opeka pomemben del goriške tradicije. Tu si bomo lahko odpočili na zunanji klopi vzdolž zasteklitve objekta, preden nadaljujemo na drugi del sprehoda.

Sprehod vodita Eva Sušnik, u.d.i.a. in Renata Jakopin, u.d.i.a.

Podatki o objektu

Projektantska ekipa

Arhitektura
Adrijan Cingerle, Kreadom d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

KREADOM vodi po Novi Gorici

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin