Klub Kino dom

Štajn arhitekti / 2019
Lokacija ogleda
Termin ogleda
ned. 27. 09. 2020 ob 13:00
REZERVACIJA OGLEDA

Investitor je želel prenoviti večnamenski prostor v Domu kulture Kamnik, da bi bil namenjen različnim uporabnikom.
Zasnovali smo prostor s pregradnimi zavesami, ki hkrati predstavljajo funkcionalno pregrado in estetski element, ki izhaja iz gledališč. Zavese tako pregrajujejo prostor, ki je razdeljen na štiri dele – barski pult, dva elementa osrednjega dela (namenjenega različnim postavitvam stolov in miz) in sprednji odrski del. Z zastiranjem zaves se prostor prilagaja različnim uporabam.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019

Projektantska ekipa

Interier
Sinan Mihelčič, Maruša Debevec
Fotografije
arhiv biroja

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Klub Kino dom

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin