Hotel WUD

SoNo arhitekti / 2019
Lokacija ogleda
Termin ogleda
Vsi termini zasedeni

Prvi leseni hotel v Ljubljani je depandansa sosednjega hotela BIT center in obsega 25 hotelskih sob v velikosti med 25 in 40 kvadratnih metrov. Dviga se v treh etažah, kjer se sobe nizajo ob vzhodni in zahodni daljši stranici hotela. Stavba je pravokotne oblike, dopolnjuje pa jo igriva postavitev posameznih balkonskih niš različnih globin. Te so še bolj izpostavljene zaradi fasadne obdelave iz belih velikoformatnih plošč. Osnovni obris stavbe je oblečen v temnejši fasadni ovoj z elegantnimi vertikalnimi lesenimi elementi.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
1000 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
SoNo arhitekti, Obrat d.o.o.
Interier
SoNo arhitekti, Obrat d.o.o.
Fotografije
Žiga Lovšin
Strojne instalacije
Emineo d.o.o.
Elektro instalacije
Biro Lovšin d.o.o.
Gradbene konstrukcije
EEP d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Alfanatura d.o.o., Mehle, celovite gradnje d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

Hotel WUD

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin