Hiška za uživanje

Dunja Šutanovac / 2019
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 15:00; sob. 26. 09. 2020 ob 16:00
REZERVACIJA OGLEDA

Hiška v neto tlorisni izmeri 62 m2 je potrebovala povečavo, zato je arhitektka predlagala dvig strehe. Tako so pridobili spalne prostore in galerijo v mansardi. V pritličju so reorganizirali zasnovo; kuhinja na severni strani v navezavi z zunanjo kuhinjo, dnevni prostor na južni strani v navezavi z zelenim vrtom. Okna so postala panoramska vrata z okvirjem, ki služijo kot klop. Hiška je namenjena uživanju. Hiša se nahaja v Solkanu.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
82.50 m2
Kvadratura parcele
342 m2
Vrednost investicije
80.000 €
Investitor
Aljoša Kosor

Projektantska ekipa

Interier
Dunja Šutanovac
Gradbene konstrukcije
Proding d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

Gradbena dela
GT Podgornik d.o.o.
Okna, vrata
Jelovica okna d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

Hiška za uživanje

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin