Hiša nasprot’ sonca

Medprostor / 2009
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 11:00; sob. 26. 09. 2020 ob 12:00
REZERVACIJA OGLEDA

Prenovljena zidanica ohranja stare kamnite zidove, v katere so posegli zgolj toliko, kolikor je zahtevala statična sanacija. Več je sprememb v zgornjem nadstropju, ki je dobilo novo leseno konstrukcijo in velika okna v zatrepih s pogledi na vinograde. Namesto grabljam, motikam in kolom je leseno podstrešje danes namenjeno bivalnemu prostoru z zgolj 14 m2. Leseno ostrešje je zasnovano kot fasadna opna z več sloji, notranji je steklen, zunanji pa lesen.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2009
Velikost objekta
39 m2
Investitor
zasebni

Projektantska ekipa

Arhitektura
Rok Žnidaršič, Jerneja Fischer Knap, Medprostor

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Hiša nasprot’ sonca

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin