Hiša na Barju

Nives Kos, Nena Grmovšek / 2009
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO 15.09.2020

Enodružinska atrijska hiša s pripadajočim angleškim vrtom je bila zgrajena leta 1979. Zasnovala sta jo arhitekta Breda in Bojan Kapelj. Hiša nudi prijetno bivanje v sožitju z naravo. Orientirana je SZ/JV, zgrajena je iz betonskih opek z vidno fasadno opeko in ima rahlo položno streho. Hiša je pritlična in z veliko steklenimi površinami nudi poglede na urejen vrt z naravnim ribnikom. Sedanja lastnika sta hišo obnovila in prilagodila sodobnemu načinu življenja. Dnevno-bivalni del s kuhinjo in jedilnico je svetel, prostoren in omogoča veliko bivanjsko ugodje. Spalnica, dve otroški sobi in soba za goste z veliko shranjevalnimi površinami so urejene sodobno in brezčasno.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2009
Velikost objekta
200 m2
Kvadratura parcele
2200 m2

Projektantska ekipa

Interier
Nives Kos, Nena Grmovšek
Fotografije
Mateja Jordovič Potočnik

Izvajalci in dobavitelji

Instalacije
Gorazd Ciperle s.p.
Okna, vrata
Mizarstvo Košak d.o.o.
Notranja oprema
Mizarstvo Robert Župec s.p.
X

Rezervacija ogleda

Hiša na Barju

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.

Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Izberite termin