Hiša MJ

Katarina Hostar / 2019
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 11:00
REZERVACIJA OGLEDA

Lesena skeletna hiša v Domžalah je dom sedemčlanski družini. V gosto pozidanem spalnem naselju ji zasebnost nudi atrij, ki ga z zalomljenim tlorisom ustvarja nadstropna etaža. Bivalni prostor, ki zaseda večji del podolgovatega pritličja, se odpira proti jugu na teraso in vrt. Parkirišče in vhod pokriva previsni del nadstropja, v katerem se zvrstijo spalni prostori, prav tako vsi orientirani na južni atrij. Kompozicija je rezultat notranje organizacije prostorov in ustvarjanja maksimalne zasebnosti.

Hiša se nahaja v Domžalah.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
203 m2
Kvadratura parcele
609 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Katarina Hostar
Fotografije
Klemen Korenjak

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Hiša MJ

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin