Hiša HF

Panda's d.o.o. / 2019
Termin ogleda
Vsi termini zasedeni

V Kranju stoji klasično zidana enodružinska hiša. Odlikuje jo premišljena tlorisna zasnova. Definira jo lega na ozki parceli in bližina sosednje stanovanjske hiše. Čeprav orientacija stavbe ni idealna, zasnova pa je netipična za pasivno hišo, dosega pasivni standard. V pretežni meri se odpira na vzhod, kjer ima odprt pogled na sadovnjake, polja in Kamniške Alpe. V želji po večjem odprtem bivalnem prostoru, ki se razteza v dveh etažah, nima tehničnih prostorov, vse komunikacijske površine pa so večnamenske.

Hiša se nahaja v Kranju.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
173 m2
Kvadratura parcele
816 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Petra Hudobivnik Florjančič, Panda’s d.o.o.
Fotografije
arhiv biroja
Strojne instalacije
Elektro instalacije

Izvajalci in dobavitelji

Konstrukcije
Gradbeni biro Mele
X

Rezervacija ogleda

Hiša HF

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin