Hiša Harmonika

Hikikomori d.o.o. / 2018
Termin ogleda
sob. 26. 09. 2020 ob 15:00; sob. 26. 09. 2020 ob 16:00
REZERVACIJA OGLEDA

Zasnovana je kot simetrični hiši, ki ju povezuje steklen vmesni del. Ta deluje kot skupen prostor z dnevno sobo in kuhinjo, ki povezuje zasebne, spalne dele hiše. Dnevna soba je zasnovana odprto, zastekljeno, transparentno, medtem ko so zasebni deli hiše zaprti, introvertirani in zatemnjeni. Zasukanost volumnov izhaja iz želje, da bi čim bolje izrabili lokacijo in osončenost ter ujeli čim lepše poglede na dolino reke Krke. Pri snovanju nas je še posebej zanimala povezanost hiše z zunanjostjo, kjer dominira plavalni ribnik.

Hiša se nahaja v Kostanjevici na Krki.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2018
Velikost objekta
521 m2
Kvadratura parcele
6234 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Mika Cimolini, Hikikomori d.o.o.
Krajinska arhitektura
Marko Dobrilovič
Fotografije
Miran Kambič
Gradbene konstrukcije
Pro-ban d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

Fasade in izolacije
Krovstvo, kleparstvo
X

Rezervacija ogleda

Hiša Harmonika

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin