Gogolji – zunanji premični večuporabni poličniki za kavarno

Darko Plevnik, Natalija Zanoški / 2019
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
Glavni trg
Termin ogleda
Vsi termini zasedeni

Teraso Kavarne Goga je po prenovi trga zasedlo šest premičnih kvadrov, ki zaradi nastavljivosti po višini omogočajo več različnih uporab. Primarno »Gogolji« obiskovalcem ob skodelici kave ponujajo zanimivo branje, jih ščitijo pred pogledi someščanov ter omogočajo oglaševanje založbe. Ob prireditvah se prelevijo v zunanji točilni pult, visoke barske mize … Kvadri iz fasadnih kompaktnih plošč, ki so nasajeni na barvano jekleno podkonstrukcijo na kolesih, kljubujejo padavinam in UV-svetlobi.

Ogled bo potekal skupaj s projektom Prenova Glavnega trga v Novem mestu, kjer zbiramo prijave in je tudi predvideno zbirno mesto.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
30 m2
Investitor
Založba Goga

Projektantska ekipa

Arhitektura
Darko Plevnik, Natalija Zanoški
Fotografije
Boštjan Pucelj

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Gogolji – zunanji premični večuporabni poličniki za kavarno

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin