Estetika Omnia

Studio AB d.o.o. / 2019
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
Ob Koprivnici 21 , 3000 Celje
Termin ogleda
ned. 19. 09. 2021 ob 13:00
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Estetika Omnia je klinika, ki opravlja estetske posege ter tretmaje pomlajevanja in preoblikovanja telesa. V pritličju se vhodni vetrolov nadaljuje v sprejemnico, iz katere receptorka pospremi stranke v eno izmed dveh ambulant, ki sta obrnjeni na jugozahod, ali v operacijsko sobo na severovzhodu. Na hodniku so stopnice, ki vodijo v nadstropje do sanitarij ter velike družabne sobe, v kateri se pacientke pred posegom sproščajo ali po njem odpočijejo, hkrati pa omogoča izvedbo izobraževanj in delavnic.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
130 m2
Investitor
zasebni

Projektantska ekipa

Arhitektura
Studio AB d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Estetika Omnia

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin