Eko apartmaji Ortenia

O+P>A / 2014
Lokacija ogleda
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO 15.09.2020

Apartmaji Ortenia stojijo ob robu gozda na hribu nad vasjo Podčetrtek. Premišljena arhitekturna zasnova poudarja simbiozo zunanjega in notranjega bivalnega prostora. Iz apartmajev je izjemen pogled na grad, okolico in bujen vrt. Uporaba naravnih materialov z nizkim ogljičnim odtisom gostom zagotavlja kakovostno bivalno ugodje. Ometi v notranjosti so glineni, lesena nosilna konstrukcija je izolirana s celuloznimi vlakni, fasada pa je obložena z lesom. Skupni prostori: wellness z dvema savnama, večnamenski prostor, vinska klet, recepcija in fitness so v delno vkopani kleti. Apartmaji Ortenia so se prvi v Sloveniji uvrstili v združenje Eco hotels certified.

 

 

Podatki o objektu

Leto projekta
2010
Leto izgradnje
2014
Investitor
MK Projekt d.o.o.

Projektantska ekipa

Arhitektura
Petra Ostanek, Tinka Prekovič, O+P>A
Fotografije
Miran Kambič

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Ekoart – Cibos
Konstrukcije
Ekoart hiše
X

Rezervacija ogleda

Eko apartmaji Ortenia

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.

Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Izberite termin