Dvojčka na robu Ljubljane

Kombinat d.o.o. / 2020
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

OGLED JE ODPOVEDAN!

Dvojčka na vzhodnem robu Ljubljane sta zgrajena na podolgovati parceli, ki se na jugovzhodni strani odpira proti nepozidanemu travniku. Stanovanjski stavbi sta dvoetažni, posamezni enoti sta zaradi orientacije in naklona terena zamaknjeni v tlorisu in prerezu, kar vsaki hiši zagotavlja več individualnosti in zasebnosti. Na severozahodni strani je tlakovano dvorišče z nadstrešnico za avto in vrtno lopo. Bivalni prostori se odpirajo proti travniku. Enote so po gabaritih enake, vendar omogočajo različno tlorisno razporeditev.

 

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
4 x 135 m2
Kvadratura parcele
1240 m2
Investitor
zasebni

Projektantska ekipa

Arhitektura
Fotografije
Janez Marolt
Strojne instalacije
Enplan d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Gradbena hiša Skubic d.o.o.
Okna, vrata
LESKO Žiri d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

Dvojčka na robu Ljubljane

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin