B16

Lenka Kavčič / 2017
Termin ogleda
ned. 19. 09. 2021 ob 16:00; ned. 19. 09. 2021 ob 17:00
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

Podstrešno stanovanje v stari meščanski hiši iz 30. let prejšnjega stoletja je dvignjeno med zelene krošnje mestnih dreves in ponuja dramatične razglede na mestne vedute. Celostna prenova je stanovalcem omogočila sodobno bivanje med starimi zidovi. Novo kakovost podstrešnega stanovanja predstavljajo obilica naravne svetlobe, izbrani naravni materiali, termalno ugodje, doseženo s sodobno tehnologijo, in svoboda prostorskega oblikovanja.

Stanovanje se nahaja Ljubljani.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2017
Velikost objekta
120 m2

Projektantska ekipa

Interier
Lenka Kavčič
Fotografije
Miran Kambič
Strojne instalacije
Harreither d.o.o.
Elektro instalacije
Elnet d.o.o.
Gradbene konstrukcije
dr. Bruno Dujič, CBD d.o.o.

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Artimex d.o.o.
Instalacije
Harreither d.o.o.
Krovstvo, kleparstvo
Zasebno: PREFA Slovenija, Kleparstvo in krovstvo, Matej Švarc s.p.
Tlaki, parketi, keramika
Mavi d.o.o.
Notranja oprema
Mizarstvo Samo Bergant s.p.
Ograje
Rok Vidic s.p.
X

Rezervacija ogleda

B16

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin