Avtomatik Delovišče

Boštjan Bugarič, Tina Cotič, Mateja Filipič, Kristina Montanič, Toni Bračanov / 2019
Lokacija ogleda
Zbirno mesto
pred vhodom v objekt na Nazorjevem trgu
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO 15.09.2020
KUD C3 je v Tomosovem bloku v Kopru zagnal Avtomatik Delovišče, primer začasne rabe in vsebinski okvir za vzpostavitev Centra za kreativnost (CzK) v organizaciji Muzeja za arhitekturo in oblikovanje MAO Slovenija. Gre za prvi tovrstni prostor na obali, ki deluje kot stičišče kreativcev, lokalnih prebivalcev in zainteresirane javnosti različnih starostnih skupin (vzpodbuja medgeneracijsko povezovanje) ter gospodarstva (lokalnih ter mednarodnih institucij in podjetij). Aktivnosti delovišča se izvajajo preko različnih formatov Neodvisnega obalnega radia, ki je v Avtomatiku dobil svoj prostor, na Zbirniku – spletni platformi prostorskih tematik obalnega prostora ter preko raznovrstnih dogodkov (v samem delovišču), kot so razstave, koncerti, delavnice, predavanja, diskusije in izobraževanja. Avtomatik Delovišče vzpostavlja tudi digitalno knjižnico z naborom literature o prostorskem razvoju, ki bo osnova za pripravo OPN v komunikaciji z javnostjo.

 

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
160 m2
Investitor
CGP ING, d.o.o.

Projektantska ekipa

Interier
Boštjan Bugarič, Tina Cotič, Mateja Filipič, Kristina Montanič
Fotografije
Aleš Rosa, Boštjan Bugarič, Tina Cotič, Natalija Gajič

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
CGP d.d., Svetlarna d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

Avtomatik Delovišče

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.

Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Izberite termin