Arhitekturno potovanje skozi čas po Ljubljani

Robert Potokar, Špela Kuhar / 2021
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO 18.05.2022

V soboto, 18. septembra 2021, ob 11. uri se bomo zbrali pred vhodom v Arheološki park Zgodnjekrščansko središče na Erjavčevi cesti 15, kjer bomo pričeli arhitekturno potovanje skozi čas. Skozi izbrane arhitekturne presežke mestnega središča nas bosta vodila arhitekta in avtorja vodnika Gremo v mesto Ljubljana ter knjige Zgodbe slovenske arhitekture Špela Kuhar in Robert Potokar. Iz vsakega obdobja bosta izbrala nekaj stavb, ki so vplivale na podobo prestolnice, ter orisala njihov nastanek in okoliščine, ki so vplivale na današnjo podobo. Sprehod bomo zaključili ob 13. uri na Prešernovem trgu.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2021

Projektantska ekipa

Fotografije
Robert Potokar

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Arhitekturno potovanje skozi čas po Ljubljani

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

 

Izberite termin