Apartmajsko naselje Podbreg

Abiro / 2019
Lokacija ogleda
Termin ogleda
ned. 27. 09. 2020 ob 12:00
REZERVACIJA OGLEDA

Trije apartmajski objekti se nahajajo na predelu zgornje ježe potoka Pišnica v središču Kranjske Gore. V vsaki stavbi je 5 ali 6 apartmajev. Izbran je bil zelo enostaven tip apartmaja z vhodom iz sredine tlorisa, ki zahteva centralen dostop iz sredinske osi tlorisa. Posledično je celotno stavbno telo členjeno z osrednjim stopniščem. Členitev je poudarjena s tlorisnim zamikom, ki zmanjšuje občutek razsežnosti in skupno dolžino stavbe posebej členi na manjše enote.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
1900 m2

Projektantska ekipa

Arhitektura
Katja Cimperman, Matej Blenkuš, Tadej Rezar, Abiro
Fotografije
Miran Kambič
Strojne instalacije
Šlibar inženiring d.o.o.
Elektro instalacije
El-ari d.o.o.
Gradbene konstrukcije
Km-Projekt, Mitja Koblar s.p.

Izvajalci in dobavitelji

Glavni izvajalec
Alfa Natura d.o.o.
X

Rezervacija ogleda

Apartmajsko naselje Podbreg

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.
Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte.
Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. V skladu z začasnimi omejitvami zbiranja se osebni podatki hranijo 1 mesec po preteku dogodka.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Na ogled pridite le v primeru, da ste zdravi in niste bili v stiku z osebami, ki kažejo znake okužbe ali so v karanteni.
Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna varnostna razdalja med udeleženci. Prosimo, da s seboj prinesete svojo masko, saj je v zaprtih prostorih obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin