Almina hiša / Alma

Martina Alma / 2020
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO

V osrčju vasi Medana že stoletje in pol stoji hiša, ki jo je nemogoče spregledati. Vpeta med dve cesti, edina z rožnim vrtom pred sabo kot pilaster opominja nase.
Alma ji je ime.
Mi smo ji dali nekaj svojega. Slekli smo jo vsega tistega, čemur se je dolgo let upirala, in ji dali nova krila. Nov zagon, ki jo lahko popelje daleč.
Vstopili boste v tradicijo, prepleteno z vsebinami, ki niso običajne. Poleg treh dvoposteljnih sob hiša nastopa kot galerija sodobne umetnosti, rezidenca za ustvarjalce, atelje, prostor literarnega dogajanja in delavnic.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2020
Velikost objekta
280 m2
Kvadratura parcele
300 m2
Vrednost investicije
80.000 eur
Investitor
Martina Alma

Projektantska ekipa

Interier
Martina Alma

Izvajalci in dobavitelji

Tlaki, parketi, keramika
Parketarstvo Roman, Roman Pogorelec s.p.
X

Rezervacija ogleda

Almina hiša / Alma

Za vstop v objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu. Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo prijavitelj sprejema pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Ogledi objektov bodo potekali v skladu z ukrepi za preprečevanje širjenja okužb. Obisk notranjih prostorov bo dovoljen osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Prosimo vas, da na ogled pridete zdravi. Ogledi bodo potekali v manjših skupinah, zagotovljena bo minimalna razdalja med udeleženci. V zaprtih prostorih je obvezna uporaba zaščitne maske.

Izberite termin