Acapulco lounge bar

Arhimetrics arhitekti / 2019
Lokacija ogleda
Termin ogleda
REZERVACIJE TERMINOV SE ODPREJO 15.09.2020

Avtorji so se s prenovo želeli navezati na ime lokala, zato so ustvarili eksotičen svet s kančkom glamurja, ki obiskovalca popelje v   svež, sodobno oblikovan interier. S ceste lokal najbolj zaznamuje zelena mrežna konstrukcija, ki deluje kot prispodoba urbanega zelenja in ščiti odprti del zunanje terase. Ponoči izgine v temi in poudari dogajanje v notranjosti. Interier je zasnovan s plastenjem različnih materialov, kot so medenina, žamet, marmor in teraco. Detajli so premišljeni, veliko jih je bilo izrisanih in narejenih po meri, kot npr. medeninast obroč pod stropom, strop iz lesenih letvic ter nekatere mizice in svetila. Grafiko na tapeti je oblikovala Jagoda Jejčič.

Podatki o objektu

Leto izgradnje
2019
Velikost objekta
135 m2
Energetska izkaznica
A1

Projektantska ekipa

Interier
Arhimetrics arhitekti, Dare Vasiljevič, Tanja Špan, Domen Puc, Janez Vrhunc
Fotografije
Mare Mutič

Izvajalci in dobavitelji

X

Rezervacija ogleda

Acapulco lounge bar

Za vstop v vse objekte je potrebna rezervacija preko prijave v tem spletnem obrazcu.

Osebni podatki se zbirajo le za namene obveščanja o dogodkih projekta OHS in evidentiranja oseb, ki vstopajo v objekte. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

S prijavo vsak prijavitelj sprejema tudi pogoje vstopanja v objekte, ki bodo predstavljeni ob ogledu vsakega objekta (morebitno: sezuvanje ob vhodu v zasebne objekte, prepoved fotografiranja, prepoved vstopanja v določene prostore).

Izberite termin