fbpx

DATUM

25 Sep 2020 - 27 Sep 2020
Expired!

ČAS

All Day

Cost

prost vstop z obvezno prijavo

OTVORITEV 11.FESTIVALA OHS

Dragi obiskovalci in obiskovalke!

Od danes pa vse do nedelje bo po vsej Sloveniji potekal edini slovenski arhitekturni festival, ki odpira vrata odlične arhitekture na 90 različnih lokacijah. Veseli nas, da je zanimanje za spoznavanje in raziskovanje odličnih arhitektur, prostorskih ureditev in krajine tako veliko. Letošnja tema festivala Arhitektura za prihodnje generacije” še posebej aktualno nagovarja naše odločitve o posegih v prostor, o stanovanjski politiki in odgovornem odnosu do širše družbe in okolja, v katerem si želimo živeti.

Veseli smo, da dobra arhitektura in festival OHS pridobivata pravo mesto v naši družbi. Zato smo podpore države, mesta Ljubljane in podjetij iz vse Slovenije tako zelo veseli. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, ki nam s svojim zanimanjem za oglede vedno znova dajete spodbudo in osmislite festival. Zahvaljujemo se prostovoljcem, ki po celotni državi pomagajo odpreti vrata in gostoljubno vodijo obiskovalce po arhitekturi. Zahvaljujemo se arhitektom in investitorjem za odlične realizacije.

Letošnji festival otvarjata g. Danilo Ranc, direktor Direktorata za lesarstvo pri MGRT in g. Tomaž Kostanjevec, v.d.direktorja Javne agencije SPIRIT.

Vabimo vas, da tukaj glasujete za najboljšo arhitekturo po vašem izboru in s tem podelite OHS AWARD najboljši arhitekturi po izboru javnosti.

Uživajte v dobri arhitekturi in ohranjajte razdaljo!