fbpx
VRSTA DOGODKA

More Info

Več o festivalu

DATUM

25 Sep 2020 - 27 Sep 2020

ČAS

All Day

11. festival ODPRTE HIŠE SLOVENIJE

11. festival Odprte hiše Slovenije na temo “Arhitektura za prihodnje generacije” JE PRESTAVLJEN na nov termin med 25.-27. septembrom 2020. Na brezplačnem festivalu boste lahko ponovno izkusili najbolj zanimive, kakovostne in atraktivne prostore, objekte ter zunanje ureditve, ki so v slovenskem prostoru nastali v zadnjih letih.

Poleg tega bomo ponovno odprli nekatere starejše objekte, ki so na festivalih OHS že sodelovali v preteklosti, a so zaradi kakovostnega oblikovanja brezčasni in vredni ponovnega obiska.

Tema letošnjega festivala “ARHITEKTURA ZA PRIHODNJE GENERACIJE” odseva prehod v novo desetletje, ki smo ga začeli z letom 2020. Z izborom teme želimo vzbuditi razmišljanje in diskusijo o tem, kako bomo bivali v prihodnost ter kakšen prostor bomo zapustili našim zanamcem. Vas, dragi obiskovalci, pa vabimo, da s temi vprašanji vstopite v letošnje objekte in skušajte odgovore poiskati skozi jezik oblikovanja.

Več o letošnjem festivalu izveste v tem članku: https://www.odprtehiseslovenije.org/11-festival-ohs-arhitektura-za-prihodnje-generacije/