fbpx
VRSTA DOGODKA

More Info

Več o festivalu

DATUM

17 Apr 2020 - 19 Apr 2020

ČAS

All Day

11. festival ODPRTE HIŠE SLOVENIJE

11. festival Odprte hiše Slovenije bo na temo “Arhitektura za prihodnje generacije” potekal med 17. in 19. aprilom 2020. Na brezplačnem festivalu boste lahko ponovno izkusili najbolj zanimive, kakovostne in atraktivne prostore, objekte ter zunanje ureditve, ki so v slovenskem prostoru nastali v zadnjih letih.

Poleg tega bomo ponovno odprli nekatere starejše objekte, ki so na festivalih OHS že sodelovali v preteklosti, a so zaradi kakovostnega oblikovanja brezčasni in vredni ponovnega obiska.

Tema letošnjega festivala “ARHITEKTURA ZA PRIHODNJE GENERACIJE” odseva prehod v novo desetletje, ki smo ga začeli z letom 2020. Z izborom teme želimo vzbuditi razmišljanje in diskusijo o tem, kako bomo bivali v prihodnost ter kakšen prostor bomo zapustili našim zanamcem. Vas, dragi obiskovalci, pa vabimo, da s temi vprašanji vstopite v letošnje objekte in skušajte odgovore poiskati skozi jezik oblikovanja.

Več o letošnjem festivalu izveste v tem članku: https://www.odprtehiseslovenije.org/11-festival-ohs-arhitektura-za-prihodnje-generacije/