VELUX Slovenija d.o.o.

Skupina VELUX že več kot 70 let ustvarja boljša bivalna okolja za ljudi po vsem svetu, medtem ko v Sloveniji uspešno delujemo že več kot 25 let.

Vodi nas strast do dnevne svetlobe, svežega zraka in boljšega bivalnega okolja. Vedno smo si prizadevali za razvoj izdelkov, ki so koristni za družbo, zato je izjemno pomembno, da so naša strešna okna in splošna trajnost izdelkov v središču strategije trajnostnega razvoja.

Skoraj ves les, ki ga uporabimo za izdelavo strešnih oken VELUX v Evropi, je iz certificiranih trajnostnih gozdov. To zagotavlja, da pridobivanje lesa za našo proizvodnjo nima negativnih posledic za okolje in gozdno biotsko raznovrstnost. Prav tako smo se zavezali, da bomo nevtralizirali pretekli ogljični odtis in v sodelovanju z WWF postali trajno ogljično nevtralno podjetje ter za embalažo uporabljali material, ki ne vsebuje plastike in ga je mogoče 100-odstotno reciklirati.

V Trzinu imamo tudi svoj razstavni salon, kjer lahko s pomočjo izkušenih strokovnjakov izberete ustrezne rešitve za svoj dom. V primeru, da imate že pripravljeno idejno zasnovo za prenovo, pa jo lahko nadgradite z nasveti arhitektov.

 

VELUX Slovenija d.o.o.
Ljubljanska 51 a
1236 Trzin

T 01 724 68 68
E velux@velux.si
W www.velux.si

 

 

Save