TEM Čatež d.o.o.

Vodilni slovenski proizvajalec električnih stikal in vtičnic TEM Čatež d. o. o. svojim uporabnikom že skoraj pol stoletja ponuja preprosto prilagodljive, tehnološko inovativne in estetske izdelke, ki uravnavajo počutje in razpoloženje v različnih bivalnih in delovnih okoljih.

Ponudba podjetja obsega 4 družine stikal in vtičnic: Prva je univerzalni modularni sistem MODUL v 3 oblikovnih linijah Line, Soft in Pure. Posebnost ekskluzivne linije Pure so okvirji iz naravnih materialov (kovine, lesa, stekla). Naslednja je najnovejša družina stikal in vtičnic LOGIQ oblike v treh modernih barvnih odtenkih. V ponudbi sta še eleganten in brezčasen Ekonomik za okrogle doze ter nadometni sistem Fontana za vlažne in prašne prostore.

Podjetje TEM izpolnjuje standarde ISO 9001, izdelki pa so tudi certificirani in ustrezajo mednarodnim standardom kakovosti in varnosti, hkrati pa so bili že večkrat nagrajeni na različnih mednarodnih sejmih in natečajih (njihov poslovno-skladiščni objekt Jereb in Budja Arhitektov je prejemnik Zlatega svinčnika in ostalih arhitekturnih nagrad).

TEM Čatež d. o. o.

Čatež 13

8212 Velika Loka

Slovenija

tel:+386 7 34 89 900 

e-mail: info@tem.si

www.tem.si