ŠTERN GROUP D.O.O.

Štern Group d.o.o. nadgrajuje podjetje Štern inštalacije, ki je na slovenskem trgu prisotno že 50 let, poznano po svoji kvaliteti in tehničnem znanju na področju cevnih inštalacij.

V našem Viega Inovation centru Ljubljana zagotavljamo celovit pregled produktov in nudimo arhitektom, investitorjem in izvajalcem vse tehnične informacije nemškega proizvajalca Viega.

Viega je vodilni proizvajalec v segmentu inštalacijske tehnike. Prodajni program dopolnjuje izpopolnjena kopalniška podometna in odtočna tehnika, z oblikovno dovršenimi aktivirnimi tipkami in kanaletami. Sistemi Viega s svojimi premišljenimi tehničnimi  in oblikovnimi rešitvami zadovoljijo najzahtevnejše standarde in zahteve v stanovanjskih (Ypsilon Ljubljana, Sončni Podutik, Peca stolpnica…) in javnih objektih (Urgentni centri Slovenije, Hotel Histrion, Polycom…)

Štern akademija zagotavlja izobraževanja in usposabljanja skupin in posameznikov, ki želijo svoje znanje dodatno obogatiti s praktičnimi in strokovnimi tehnološkimi rešitvami v gradnji.

ŠTERN group d.o.o.

Tržaška cesta 82

1000 Ljubljana

T 01/ 256 98 00

info@stern.si

www.stern-group.si