Pirnar d.o.o.

Vhodi Pirnar

Čudovito. Drzno. Brezkompromisno.

Zametki podjetja segajo v leto 1968, ko je nastala družinska rokodelska delavnica. Danes je PIRNAR vodilni evropski inovator na področju ALU vhodov. Je hitro rastoče družinsko podjetje z več kot 100 zaposlenimi in razvito prodajno mrežo po vsej Evropi.

Vhodi PIRNAR so eni najbolj občudovanih in brezkompromisno izdelanih vhodov na trgu. Kar podjetje PIRNAR loči od podobnih, je edinstven način razmišljanja in dela. Nič ni nemogoče. Vse je pomembno. Končni cilj je občudovanje, zato je vsak vhod izpiljen v elegantno mojstrovino. Njihove izdelke prepoznamo po mojstrski natančnosti in ročno dodelanih detajlih, ki jih ni mogoče izdelati strojno.

V preteklih letih jim je uspelo narediti najbolje izolirana aluminijasta vrata na svetu in v serijski proizvodnji uresničiti množico tehničnih in oblikovnih inovacij, za katere redno prejemajo nagrade: 3D vratno krilo, nove načine lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod in nove, posebne obdelave površine.

Za edinstveno oblikovanje so med drugimi prejeli tudi prestižno priznanje nemškega Sveta za oblikovanje German Design Award, Special Mention 2015. PIRNAR so vhodi, ki vzbujajo občudovanje. Njihovi kupci so ljudje, ki uživajo v lepem, kupci njihove prestižne linije Ultimum pa drzni in odločni perfekcionisti z okusom.